mandag 25. oktober 2010

Jeg tar utfordringen fra NIB,jeg...

Jeg har en stor sans for å kombinere det elegante med det praktiske. Bevare minner i mitt hjem. Mine møbler følger oss og har sin historie med seg. De får en sentral rolle hjemme hos meg, og de nye møbler må jeg leve meg inn i, og bo med. Det tar sin tid.

Spesielt i et nytt hus, hvor det mangler sjel og historie i veggene. Jeg startet opp mitt eget firma, Babazar i 2008, og har siden vokst med nok nytt familiemedlem på stammen, på tvers av fulltidsarbeid som dette gir. Nå er siste skudd på stammen i magen, med tre gutter og denne gang ei lita jente.

Det gir masse utfrordringer å være tilstede, med mange hatter på i løpet av dagen, men den største nytelse å få kunne styre sitt hjem og arbeid etter sin egen pipe.
Jeg er heldig, og sier det inne i meg hver eneste dag.

INSPIRASJON: Finner jeg overalt, når som helst. Hos mine leverandører, i bladene, men jeg bruker også internasjonale blogger og bladers nettsider. Interiørbøker, spesielt danske, kan jeg ikke være foruten.

DRØMMEHJEM: Der jeg kan få en følelse at det et et trygt og godt å være, uten at det blir for stivt. Jeg vil gjerne speile mitt eget hverdagsrot når jeg kommer til andre.

UØNSKET: Jeg er ikke så glad i plastikk!

FAVORITT: Min brudekiste arvet av min mormor. Da hun ble gift var den fyllt med broderte nippereller og sengeteøy med forbokstaver!

GODFØLELSEN: Å være tilstede, for andre og meg selv. Stoppe opp i hverdagen, og nyte de små tegn på at vi lever her for hverandre.

2 kommentarer:

  1. Flott og velskrevet blogg. Stilsikker og estetisk i sitt uttrykk. I like!

    SvarSlett
  2. Hei Janna, det var en flott kommentar jeg tar til meg, som varmer mitt hjerte. Forsøker å gi litt til leser, uten at det blir for trivielt fra min verden. Da virker det jo som jeg lykkes!

    SvarSlett