onsdag 29. desember 2010

Stor artikkel i mamma


Vi kan stolt presentere artikkel "Bo med barn" i bladet Mamma. I salg fra 27.12 i alle butikker i hele landet. En helt riktig vinkling av hvordan jeg kombinerer barn og jobb, prioriteringer. Deler mine egne erfaringer, uten pynt og overfladisk.

Hele 8 sider ble det, og mange nye henvendelser siden. Det gir en god følelse av å bruke de rette kanaler for å vise hva jeg gjør, og hvem jeg er. Håper du kjøper bladet, og tar gjerne i mot din tilbakemelding.

I det nye året er det full fokus på nye rutiner, utvidelse av ansatte, oversikt og fremgang. Vi får au pair fra Brasil, som sikkrert gir meg masse avlastning, slik at jeg klarer å få nyte både ny baby, og alle mine gutter i hver sin alder.

2011 blir et stort vekstår her hos meg.

5 kommentarer:

 1. Hei Cecilie.
  Jeg har nettopp lest artikkelen om dere i mamma og må bare skryte av deg!! Vi er i startfasen på å bygge hus og du har gitt meg helt enormt mye inspirasjon og det er så gøy å kunne følge med både på bloggen og på Babazar.no! Har allerede bestilt teepee teltet til min lille prins og gleder meg veldig til det kommer i posten! :) Likte også veldig godt gulvteppet du har valgt på soverommet til guttene! Stå på videre, gøy at det går så bra for deg/dere! :)

  SvarSlett
 2. Hei på deg!! oppdaget bloggen din gjennom bladet mamma, og måtte selvsagt inn å titte. superfin blogg du har, så jeg legger meg til som følger hos deg. Selv er jeg også mamma til tre skjønne gutter. Jørgen 6 år, William 22 mnd, og Niclas som er 7 uker. Så for tiden er jeg i fødselspermisjon fra jobben min som journalist!! Titter innom deg igjen veldig snart jeg!! Veldig fin artikkel forresten!!Vakkert hjem dere har! KLem Line

  SvarSlett
 3. Heisan! Leste også om deg i magasinet Mamma. Flott hus og fin artikkel. Lykke til med nummer fire! Hilsen mamma til tre gutter og ei lita jente;)

  SvarSlett
 4. hei
  gratulerer med fin artikkel i mAMMA! :)

  og riktig god helg til deg og den fine familien din

  hilsen
  Åpent hus

  SvarSlett
 5. Hei.
  Jeg leste artikkelen i mamma, og syntes den var kjempe flott. Liker stilen din. Jeg likte spesielt godt teppet dere har i andre etasje. Hva heter det? Det hadde passet perfekt hos meg:-)

  SvarSlett